contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Detalii

Descriere: Ambalaj de 1 kg, recomandat pentru o suprafață de 40 mp
Îngrășământ mineral complex pentru stimularea viţei de vie. Utilizarea îngrășământului înainte de plantare asigură condițiile optime pentru dezvoltarea plantei. Administrarea în timpul creșterii asigură plantei toate elementele minerale necesare pentru o dezvoltare optimă. Conținutul de potasiu accelerează creșterea şi fructificarea intensivă. Îngrășământul este de asemenea ideal pentru stimularea: zmeurei, murilor, agrișelor sau coacăzei.
Compoziție: Îngrășământ EC,
Tip de îngrășământ: Tip: NPK (Ka, Mg, S) 5:5:15 (2:5:27)contine oligoelemente.Concentrația de  nutrienți:(procente în greutate): total 5% azot(N), 5% anhidrida fosforica (P2O5) solubilă în citrat neutru de amoniu și în apă, 15% oxid de potasiu (K2O) solubil în apă( sub forma de sulfați), min. 2% oxid de calciu (CaO) solubil în apă, total 5% oxid de magneziu(MgO), total 27% trioxid de sulf (SO3), total 0,02 % bor (B), total 0,01% cupru (Cu), total 0,5 % fier (Fe), total 0,1% mangan (Mn), total 0,01 molibden (Mo), total 0,5% zinc(Zn).
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Cutia trebuie ferită de umiditate. Se păstrează ambalajul închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 
Mod de utilizare:
- măsurați doza recomandată
- distribuiți egal în jurul plantei
- amestecați îngrășământul granulat în stratul superior de pământ
- udați planta pentru a activa imediat substanțele din îngrășământ.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.