contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Photinia compactă (Photinia fraseri 'Compacta')

Mar - Noi
200cm
Soare

Detalii

Disponibil doar în garden center Cluj-Napoca!
Este un cultivar mai compact decât Red Robin, mai mare decât Little Red Robin însă mai mic decât Red Robin. Frunzele sunt semi persistente, ușor mai mici, de culoare verde cu creșterile tinere roșu intens. La maturitate poate să atingă înălțimea de aproximativ 2 m.   
Condiții de creștere și dezvoltare
Se dezvoltă cel mai bine în zonele însorite, cu soluri fertile și bine drenate. Se va uda moderat, cu o frecvență mai mare în primul an după plantare și în perioadele secetoase. Este un soi mai rezistent decât Red Robin, rezistă chiar și până la -15 grade. Se recomandă protejarea lui în primul an după plantare de înghețurile și gerurile foarte aspre.
Utilizare
Se poate folosi în amenajări în diverse grupuri, garduri vii, sau solitar tuns în diverse forme.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.