contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Detalii

Descriere: Ambalaj de 1 kg, recomandat pentru o suprafață de 25 mp
Acest îngrășământ granulat este compus din mai multe elemente minerale, fiind indicat pentru căpșuni şi fragi în cultura de pământ. Conținutul de azot bine ales stimulează creșterea corespunzătoare a plantelor nepermițând acumularea de azotați nocivi în fructe. Suplimentul de potasiu îmbunătățește fructificarea plantelor, accelerează înflorirea şi stimulează producția îndelungată de fructe.
Compoziție: Îngrășământ EC,
Tip de îngrășământ: Tip: NPK ( Mg, S) 10:5:10 (5:27) cu bor(B), cupru(Cu), mangan(Mn), molibden(Mo), zinc (Zn). Nutrienţi: (%m/m): total 10% nitrogen(N) sub forma de nitrogen de amoniu, 5% pentoxid de fosfor(P2O5) solubil într-o soluție inertă de citrat de amoniu şi apă [inclusiv min.2,5%pentoxid de fosfor (P2O) solubil în apă], 10% oxid de potasiu (K2O) solubil în apă( sub formă de sulfați), total 5% oxid de magneziu(MgO), total min. 27% trioxid de sulf (SO3), total 0,01 % bor (B), total 0,01% cupru (Cu), total 0,1% mangan (Mn), total 0,001 molibden (Mo), total 0,01% zinc(Zn). Îngrășământul conține superfosfat simplu.
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Cutia trebuie ferită de umiditate. Se păstrează ambalajul închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 
Mod de utilizare:
- măsurați doza recomandată
- distribuiți egal în jurul plantei
- amestecați îngrășământul granulat în stratul superior de pământ
- udați planta pentru a activa imediat substanțele din îngrășământ.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.