contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Aranjament "Culori de vară"

Anterior

Aranjament "Mica stâncărie"

Aranjament "Simfonia de primăvară"

Feb - Noi
SoareSemi-umbra

Detalii

Grup de plante care conține atât foioase cât și conifere, decorând prin frunze, flori dar și fructe.
Berberis thunbergii „Atropurpurea Nana” este un arbust ornamental care la maturitate poate să atingă înălțimea de 60 cm. Decorează cu frunziș roșiatic, flori galbene primăvara și fructe roșii tomna, prezintă spini.
Ploaia de aur, Forsythia x intermedia 'Golden Times', decorează atât prin flori cât și frunze. Primăvara înflorește abundent cu flori de culoare galben auriu. Frunzișul este elegant de culoare galben cu verde.
Juniperus procumbens "Nana" este o varietate de ienupăr târâtor compact, de talie mică. Planta poate atinge la maturitate o înălțime de 0,1-0,5 m si un diametru de 0,5-1 m. Are un ritm de creștere lent. Creșterile noi sunt verzi strălucitoare, dense, înțepătoare și devin verzi albăstrui pe măsură ce se maturizează.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.