contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.
Anterior

Cuțit briceag pentru altoit XL

Bandă pentru altoit Buddy Tape, 25 mm x 5 m, fără perforații

Detalii

Banda de altoit este un produs remarcabil, special creată pentru altoire, acest produs extraordinar este rezultatul unei gândiri inovatoare și a unei tehnici speciale de prelucrare posedând proprietăți funcționale unice.
Înalta performanță a benzii de altoit, nu numai că face procesul de altoire rapid și ușor, dar de asemenea, asigura o rată mare de succes.
Proprietatile unice ale benzii de altoit includ:
Elasticitate
Banda de altoit se poate întinde de până la 8 ori lungimea sa originală, acest lucru permițând utilizarea unor bucăți mici de bandă de altoit pentru aplicare și asigură o prindere strânsă a mugurelui sau grefei. Elasticitatea benzii de altoit înseamnă și că banda se extinde pe măsura dezvoltării plantei altoite.
Auto-adeziva
Banda nu este adezivă în forma sa normală, dar devine auto-adezivă atunci când este întinsă acest lucru permite o aplicare rapidă nefiind necesară realizarea de noduri pentru legare.
Hidroizolare
Are un conținut de ceară ce-l face impermeabil pentru apă, astfel încât mugurele sau grefa nu se va usca, dar aerul poate trece prin banda permițând mugurelui să respire. Conținutul de ceară al benzii de altoit înseamnă de asemenea că utilizarea benzii de altoit  elimină nevoia de ceruire în zonele acoperite, micșorând costul operațiunii de altoire.
Acoperirea completa a mugurelui
Este străpunsă de mugure pe măsură ce acesta crește, și dotorită naturii permeabile a benzii de altoit Buddy Tape, ce permite mugurelui să respire, mugurele este astfel complet acoperit. Acest lucru conferă protecție împotriva infecțiilor și insectelor.
Biodegradabilitate
Se degradează în mod natural prin expunerea la soare, eliminând costurile suplimentare necesare tăierii benzilor standard de altoit din plastic, oferind totodata un răspuns responsabil față de mediu în problema deșeurilor.
Se degradează în mod natural, în 5-6 luni de la aplicare, eliminând nevoia îndepărtării benzii.
Lățimea benzii: 25 mm
Lungimea unei role: 5 m

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.