contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Detalii

Descriere: Ambalaj de 1 kg, recomandat pentru o suprafață de 25 mp
Pentru a avea conifere sănătoase cu o culoare intensă și creștere optimă, se recomandă aplicarea îngrășămintelor, care conțin elemente nutritive și minerale necesare pentru menținerea pH-ului potrivit acestor specii. Adaosul de magneziu nu permite ca acele să devină maronii. 
Compoziție: Îngrășământ EC 
Tip de îngrășământ: NPK ( Mg, S) 5,5 :8,5: 11.5 (4:12) conținând fosfați descompuși parțial. Concentrația de nutrienți (procente în greutate): 5,5% azot (N) amoniacal, 8,5% anhidrida fosforică (P2O5) solubilă în acizi minerali, [5,0% anhidrida fosforică (P2O5) solubilă în citrat neutru de amoniu și in apă, 4,0% din conținutul de anhidrida fosforica (P2O5) este solubilă în apă], 11,5% oxid de potasiu (K2O) solubil în apă , 4% oxid de magneziu (MgO), total, 12% sulf(S) total.
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Cutia trebuie ferită de umiditate. Se păstrează ambalajul închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.