contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Detalii

Descriere: Produs de 0,25 l
Îngrășământ inovator și de o eficiență excepțională pentru plantele cultivate în scop culinar și medical. Asigură plantelor un aspect sănătos și o culoare verde intens. Textura vâscoasă a gelului solubil în apă face ca îngrășământul să fie ușor asimilabil de către plante și ușor de utilizat. Gelul nu stropește când este turnat și permite o dozare precisă. Are o acțiune complexă. și asigură plantelor toate substanțele nutritive necesare.
Compoziție: Îngrășământ CE.
Tip de îngrășământ: soluție de îngrășământ NPK 5:4:6 care conține oligoelemente. Nutrienți % (m/m): 5% azot total (N) [inclusive 2,1% azot nitric, 1,1% azot amoniacal și 1,8% azot amidic], 4% pentaoxid de fosor (P2O5), 6% oxid de potasiu (K2O) solubil în apă. Oligoelemnte solubile în apă 0,02% bor (B), 0,002% cupru (Cu), 0,02% fier (Fe), 0,015% mangan (Mn), 0,002% molibden (Mo), 0,015% zinc (Zn).
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Se păstrează ambalajul închis, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.