contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Îngrășământ pentru gazon cu buruieni control 1Kg BIOPON

Detalii

Descriere: Ambalaj de 1 kg, recomandat pentru o suprafață de 50 mp
Pentru a avea un gazon frumos, dens și cu o culoare de verde închis, se recomandă îngrijirea constantă, atât prin tunderi regulate de întreținere cât și administrarea îngrășămintelor necesare pentru o creștere și dezvoltare cât mai optimă. 
Acest îngrășământ este indicat pentru zonele în care apar buruienile printre firele de iarbă. Îngrășământul este compus din mai multe elemente minerale care sunt indicate pentru întreținerea gazonului cu buruieni. Compoziția de elemente nutritive asigură o creștere cât mai optimă a gazonului, dând o culoare de verde intens și făcându-l să devină des și sănătos, mai rezistent la boli și dăunători. Fierul din îngrășământ stopează creșterea și dezvoltarea buruienilor. 
Compoziție: Îngrășământ EC
Tip de îngrășământ: NPK (Mg,S) 12:5:7 (3:22) cu bor (B), cupru (Cu), fier (Fe), mangan (Mn), molibden (Mo), zinc (Zn). Nutrienți (% m/m): total 12% nitrogen (N) [inclusiv 12% sub forma de nitrogen de amoniu], 5% pentoxid de fosfor (P2O5), solubil intr-o soluție inerta de citrat de amoniu si apa, [inclusiv 2,5% pentoxid de fosfor (P2O5) solubil în apa], 7% oxid de potasiu (K2O) solubil în apa (sub formă de sulfați), total 3% oxid de magneziu (MgO), total min. 22% trioxid de sulf (SO3), total 0,01% bor (B), total 0,01% cupru (Cu), total 1% fier (Fe), total 0,1% mangan (Mn), total 0,001% molibden (Mo), total 0,01% zinc (Zn). Îngrășământul conține superfosfat simplu. 
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Cutia trebuie ferită de umiditate. Se păstrează ambalajul închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.