contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Detalii

Descriere: Ambalaj de 1 kg, recomandat pentru o suprafață de 50 mp
Pentru a avea un gazon frumos, dens și cu o culoare de verde închis, se recomandă îngrijirea constantă, atât prin tunderi regulate de întreținere cât și administrarea îngrășămintelor necesare pentru o creștere și dezvoltare cât mai optimă. Prin creștere iarba absoarbe elementele nutritive din sol, astfel pământul devine tot mai sărac, iar firele de iarbă nu mai au hrană necesară pentru a se dezvolta corespunzător. Îngrășământul Biopon pentru gazon conferă ierbii o culoare verde intensă de-a lungul întregului sezon. Aplicând toate substanțele necesare pentru o dezvoltare optimă, firele de iarbă o să fie mai puternice, mai sănătoase, dese și mai rezistente la boli și dăunători.
Compoziție: Îngrășământ EC, 
Tip de îngrășământ: NPK (Mg, S) 12: 5,5: 10,5 (3,5: 11,5). Concentrația de nutrienți (procente în greutate): 12% azot amoniacal (N), 5,5% anhidrida fosforica (P2O5) solubila în citrat neutru de amoniu și în apa, [5% din conținutul de anhidrida fosforica (P2O5) este solubilă în apă], 10,5% oxid de potasiu (K2O) solubil în apă , 3,5 % oxid de magneziu (MgO) total 11,5% sulf (S) total.
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Cutia trebuie ferită de umiditate. Se păstrează ambalajul închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.