contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Detalii

Descriere: Ambalaj de 1 kg, recomandat pentru o suprafață de 25 mp
Pentru a avea plante cât mai frumoase, cu flori abundente, coloritul petalelor să fie cât mai intensă și plantele să fie mai rezistente la boli și dăunători se recomandă aplicarea îngrășământului Biopon pentru plante cu flori.
Acest îngrășământ are un conținut ridicat de micro și macro elemente care sunt necesare și ideale pentru plantele care decorează prin flori. Conținutul ridicat de potasiu îmbunătățește starea generală a plantelor și rezistența la îngheț. Surplusul de magneziu asigură o culoare intensă a florilor și un verde viu al frunzelor.
Compoziție: Îngrășământ CE,
Tip de îngrășământ: NPK (Mg,S) 10:5:10 (5:27) cu bor (B), cupru (Cu), mangan (Mn), molibden (Mo), zinc (Zn). Nutrienți (% m/m): total 10% nitrogen (N) sub forma de nitrogen de amoniu, 5% pentoxid de fosfor (P2O5), solubil într-o soluție inertă de citrat de amoniu și apă, [inclusiv 2,5% pentoxid de fosfor (P2O5) solubil în apă], 10% oxid de potasiu (K2O) solubil în apă (sub formă de sulfați), total 5% oxid de magneziu (MgO), total min. 27% trioxid de sulf (SO3), total 0,01% bor (B), total 0,01% cupru (Cu), total 0,1% mangan (Mn), total 0,001% molibden (Mo), total 0,01% zinc (Zn).
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Cutia trebuie ferită de umiditate. Se păstrează ambalajul închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.