contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Îngrășământ pentru gazon împotriva îngălbenirii 1Kg BIOPON

Detalii

Descriere: Ambalaj de 1 kg, recomandat pentru o suprafață de 50 mp
Pentru a avea un gazon frumos, dens și cu o culoare de verde închis, se recomandă îngrijirea constantă, atât prin tunderi regulate de întreținere cât și administrarea îngrășămintelor necesare pentru o creștere și dezvoltare cât mai optimă. 
Îngrășământul conține micro și macro elemente care ajută atât la combaterea îngălbenirii, cât și previne apariția ei. Lipsa de nitrogen și fier din sol provoacă îngălbenirea și treptat uscarea firelor de iarbă. 
Îngrășământul Biopon pentru gazon conferă ierbii o culoare verde intensă de-a lungul întregului sezon. Aplicând toate substanțele necesare pentru o dezvoltare optimă, firele de iarbă o să fie mai puternice, mai sănătoase, dese și mai rezistente la boli și dăunători. 
Compoziție: Îngrășământ EC,
Tip de îngrășământ: NPK (Mg, S) 12:5:8 3:22) cu bor (B), cupru (Cu), fier (Fe), mangan (Mn), molibden (Mo), zinc (Zn). Nutrienți (% m/m): total 12% nitrogen (N) [inclusive 12% sub forma de nitrogen de amoniu], 5% peroxide de fosfor (P2O5), solubil intr-o solutie inerta de citrat de amoniu si apa [inclusiv 2,5% pentoxid de fosfor (P2O5) solubil în apă], 7% oxid de potasiu (K2O) solubil în apă (sub formă de sulfati), total 3% oxid de magneziu (MgO), total min. 22% trioxid de sulf (SO3), total 0,01% bor (B), total 0,01% cupru (Cu), total 1% fier (Fe), total 0,1% mangan (Mn), total 0,001% molibden (Mo), total 0,01% zinc (Zn). îngrășământul conține superfosfat simplu. 
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Cutia trebuie ferită de umiditate. Se păstrează ambalajul închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 
Îngrășământul poate provoca pete maronii pe suprafețele de beton, ceramică sau marmură, din acest motiv se recomandă spălarea cât mai repede în cazul în care se răspândește accidental îngrășământul. Dacă rămân pete pot fi îndepărtate cu soluție de acid citric. 

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.