contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Îngrășământ pentru gazon cu mușchi control 1Kg BIOPON

Detalii

Descriere: Ambalaj de 1 kg, recomandat pentru o suprafață de 30 mp
Pentru a avea un gazon frumos, dens și cu o culoare de verde închis, se recomandă îngrijirea constantă, atât prin tunderi regulate de întreținere cât și administrarea îngrășămintelor necesare pentru o creștere și dezvoltare cât mai optimă. 
Acest îngrășământ este indicat pentru zonele în care apar mușchii printre firele de iarbă. Îngrășământul este compus din mai multe elemente minerale care sunt indicate pentru întreținerea gazonului. Compoziția de elemente nutritive asigură o creștere cât mai optimă a gazonului, dând o culoare verde intens. Fierul din îngrășământ oprește creșterea, dezvoltarea dar și înmulțirea mușchiului, iar azotul grăbește creșterea gazonului în locurile goale.
Compoziție: Îngrășământ EC,
Tip de îngrășământ: NK (S) 16,5:9 (10) cu fier (Fe) 4,5.Concentrația de nutrienți (procente în greutate): 16,5% azot (N) total (6,2% azot, amoniacal, 10,3% azot ureic) , 9% oxid de potasiu (K2O) solubil în apă,10,0% sulf (S) total, fier (Fe) total 4,5%.
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Cutia trebuie ferită de umiditate. Se păstrează ambalajul închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.