contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Îngrășământ pentru conifere împotriva îngălbenirii acelor BIOPON

Detalii

Descriere: Ambalaj de 1 kg, recomandat pentru o suprafață de 25 mp
Pentru a avea conifere sănătoase cu o culoare intensă și creștere optimă, se recomandă aplicarea îngrășămintelor, care conțin elemente nutritive și minerale necesare acestor specii. 
Cea mai frecventă cauză a îngălbenirii coniferelor este lipsa de substanțe hrănitoare din sol. Această lipsă se poate combate folosind acest tip de îngrășământ. Proporțiile de magneziu și sulfat acoperă integral necesarul de elemente pentru a preveni îngălbenire acelor. După aplicarea îngrășămintelor acele devin iar vezi (respectiv culoarea lor inițială) și sănătoase. 
Compoziție: Îngrășământ CE 
Tip de îngrășământ: sulfat de magneziu. Nutrienți (% m/m): 15% oxid de magneziu (MgO) solubil în apă, 28% trioxid de sulf (SO3) solubil în apă.
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Cutia trebuie ferită de umiditate. Se păstrează ambalajul închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 
Se recomandă aplicarea îngrășămintelor încă de la apariția primelor simptome de îngălbenire.
ATENȚIE: îngălbenirea acelor poate fi cauzată și de ciuperci, în aceste cazuri se recomandă folosirea pesticidelor. 

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.