contact@gardenmag.ro0732 114 655CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coșul de cumpărături

Product was successfully added to your shopping cart.

Detalii

Descriere: Ambalaj de 1 kg, recomandat pentru o suprafață de 40 mp
Pentru a avea plante cât mai frumoase, cu flori abundente, coloritul frunzelor să fie cât mai intensă și plantele să fie mai rezistente la boli și dăunători se recomandă aplicarea îngrășământului. Plantele absorb elementele nutritive din sol, astfel substratul în timp devine tot mai sărac, acest lucru se observă și pe plante, din acest motiv este necesară aplicarea îngrășămintelor care asigură necesarul de hrană pentru o creștere cât mai optimă a plantelor.
Îngrășământul Biopon universal se poate aplica la toate soiurile de plante din grădină. Formula bogată asigură creștere regulată, înflorirea, rodirea, precum și o culoare verde și bogată. 
Compoziție: Îngrășământ CE 
Tip de îngrășământ: NPK (Mg,S) 10:5:10 (5:27) conține oligoelemente. Concentrația de nutrienți (% m/m): 10% azot (N) total [8,9% azot amoniacal, 1,1% azot nitric], 5% anhidrica de fosforica (P2O5), solubil în citrat de amoniu neutru și în apă, [2,5% anhidrida fosforica (P2O5) solubil în apă], 10% oxid de potasiu (K2O) solubil în apă (sub formă de sulfați), 5% oxid de magneziu (MgO), total 27% anhidrica sulfurica (SO3), total 0,01% bor (B), total 0,01% cupru (Cu), total 0,1% mangan (Mn), total 0,001% molibden (Mo), total 0,01% zinc (Zn). 
Măsuri de siguranță: Se recomandă folosirea mănușilor de protecție pentru aplicarea îngrășămintelor. Cutia trebuie ferită de umiditate. Se păstrează ambalajul închis ermetic, într-un loc răcoros și uscat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul în care s-a înghițit se va consulta urgent medicul. În cazul contactului cu ochii se recomandă spălarea cu multă apă a ochilor. 

Pachet promoțional cu Elixir Duo Universal
Îngrășământul Biopon duo universal este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compoziția sa specială stimulează creșterea intensa a plantelor.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta evaluare

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati

* Fotografiile au caracter informativ. Aspectul produsului poate diferi față de cel prezentat, în funcție de perioada anului. De asemenea, fotografiile pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Descrierea produsului este cu caracter informativ, poate fi schimbată fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală. Vă stăm la dispoziție oricând pentru eventuale clarificări.